Informationer til forældre og gymnaster på Gefions springhold

Informationer til forældre og gymnaster på Gefions springhold

 

Det har været en utrolig turbulent sæsonstart for alle vores springhold. Med meddelelse om, at Bellahøj Skole ikke var tilgængelig indtil efterårsferien og søgen efter andre faciliteter, har det ikke været muligt for os, at planlægge en acceptable sæsonstart for vores springhold på Bellahøj Skole. Derudover var der ikke 100% styr på de hold der skulle starte op på Korsager Skolen. Dette beklager vi naturligvis meget.

Den glædelige nyhed er, at vi har fået flere timer på Korsager Skole og at vi kan flytte alle vores springhold herover.

Vi lukker hele vores gymnastikprogram på Bellahøj Skole, indtil videre, og fjerner alle holdende fra vores sæsonprogram, da vi ikke har fået en klar melding fra kommunen omkring hvornår vi kan forvente, at Bellahøj Skole færdig. Vi har afmeldt enkelte gymnaster og sammenlagt hold, som vi vil tilbyde på Korsager Skole i stedet.

Dette medfører naturligvis andre komplikationer:

  1. Vi kan ikke tilbyde samme dage og tidspunkter, som oprindeligt meldt ud på de enkelte hold, da vi simpelthen ikke har fået tildelt samme tider på Korsager Skole som på Bellahøj Skole.
  2. Vores trænere har givet tilsagn om træning på de tider vi har på Bellahøj Skole, når disse ændres er der naturligvis også trænere, som må melde fra.
  3. Ændring af træningstider og sted, kan også have stor indflydelse for de enkelte udøvere, da disse ofte planlægges efter familiens ugecyklus.

I kan se på oversigten, hvilket hold der er flyttet hvortil. Vær opmærksom på, hvilket hold I er tilmeldt og registrer de nye træningstider og naturligvis nye faciliteter, hvis I oprindeligt er tilmeldt Bellahøj Skole. Farvekoden på de enkelte hold, bør gøre det overskueligt at se hvor holdende er flyttet fra og til.

Vi er naturligvis opmærksomme på, at dette ikke er optimalt, men vi ser ikke andre muligheder. Er I af forskellige årsager ikke interesseret i, at deltage på det tildelte hold, så er I velkomne til, at skrive til:tilmeld@gymgefion.dk.I vil naturligvis blive udmeldt af Gefion, med fuld refusion af det indbetalte kontingent. Dette kræver dog, at I kontakter Gefion senest med udgangen af uge 39.

Mange hilsner fra Gefions bestyrelse

Del denne post