Året der gik i Gymnastikforeningen Gefion

Året der gik i Gymnastikforeningen Gefion

2019 blev et år på godt og ondt i Gymnastik foreningen Gefion.

Idrætsgymnastik MIG

For Elitedrengene har 2019 været et rigtigt succesrigt år. Flere af gymnasterne har repræsenteret Danmark til flere af de store internationale konkurrencer, såsom Nordisk mesterskab, NECH, EM og VM. Drengenes største triumf faldt i slutningen af året, da de i et meget tæt og nervepirrende opgør endte med at vinde Danmarksmesterskabet for hold for første gang i 10 år.

 

De yngre drenge har også været til en del konkurrencer og slæbt en del medaljer hjem i årets løb, og med deres gå på mod og trænings flid skal der nok være flere på vej.

Idrætsgymnastik KIG

Vores Elitepiger har desværre været plaget af skader og frafald. Til gengæld har klubbens yngre piger haft en rigtig flot år, og deltaget i mange konkurrencer med flotte resultater. Mange af pigerne er i rivende udvikling, så vi glæder os til at følge dem i tiden fremover.  Flere af pigerne har også deltaget i udenlandske invitations konkurrencer og dermed samlet erfaring og inspiration til nye øvelser.

Tak til frivillig hjælp

Der er i årets løb blevet afholdt en lang række succesrige konkurrencer og events i hallen. Der har bl.a været afholdt en julekonkurrence for de yngre gymnaster, flere mesterskaber og Alpha Factor Thromphy , hvor flere internationale gymnaster var repræsenteret. Dette har krævet en del hjælp fra trænere og især frivillige forældre. Vi takker for den store opbakning og jeres hjælp er guld værd for klubben. Overskuddet der er blevet genereret fra alle disse arrangementer er kommet alle vores gymnaster til gode bl.a i form af en helt ny trampolinbane.

Svømning og Springgymnastik

Vi har været plaget af uforudsete lukninger af faciliteter, såsom Bellahøj skoles gymnastiksale og Hillerødgade svømmehal. Svømmehallen blev færdigmeldt efter sommerferien, og springholdene er pr. 1 januar flyttet tilbage til Bellahøj skole, hvor vi kan tilbyde langt bedre faciliteter for springgymnasterne. Vi glæder os til at følge udviklingen.

Tak til Team Copenhagen

Vi sender igen i år en stor tak til Team Copenhagen for at støtte os økonomisk til vores talent og Elite arbejde. Det giver os mulighed for fortsat at udvikle vores gymnaster.

Tak til trænere og idrætsudøvere

Vi vil gerne slutte året af med at sende en stor tak til alle trænerne. Vi ved I alle lægger et stort arbejde i at udvikle vores idræts udøvere og skabe et sjovt og ambitiøs træningsmiljø. Tak til alle jer idrætsudøvere , der dag ud og dag ind ankommer i hallen med smittende smil og er klar til hård og målrettet træning.

Vi glæder os til at følge jer alle i 2020 og takker for jeres store engagement i 2019.

Del denne post