Alpha Factor Trophy 2017

Alpha Factor Trophy 2017

Den første Alpha Factor Cup konkurrence blev afholdt, for 11 år siden, som en lokal norsk konkurrence, i samarbejde med Marianne og Alpha Factor Scandinavia. Alpha Factor Scandinavia ejes og drives af Marianne Aarum. Det skandinaviske hovedkontor har til huse i Frederikstad, Norge, hvor der sælges eksklusiv sportsbeklædning til cheerleaders, dansere og gymnaster. I 2011, blev ideen og tanken om en international konkurrence på tværs af de skandinaviske grænser født og i 2012 blev den første Alpha Factor Trophy afholdt i Sverige. I år var det med stor glæde for Gymnastikforeningen Gefion at byde velkommen til Alpha Factor Trophy, i Grøndals Multicenter.

Efter mange ugers forberedelse, forud for afviklingen af Alpha Factor Trophy 2017, kunne vi fredag den 22. september åbne dørene op for 150 drenge- og pigegymnaster fra Norge, Sverige, Holland og Danmark. Weekenden inden afholdte vi store oprydningsdag, hvor mange af vores super seje frivillige kom sammen, for at gøre hallen klar til konkurrencen. Om fredagen mødte gymnasterne op til opvarmnings træning i hallen. Lørdag og søndag kørte konkurrencen. Hallen skinnede og alle de små hjælpere var spændte og klar, håret og dragten var fin, og pigerne kunne stolt vise gymnasterne fra de fire nationer til rette på gulvet. Hele weekenden var stemningen rigtig god blandt publikum, deltagere og alle de frivillige gode kræfter.

Igennem hele weekenden blev der blev vist meget flot gymnastik og det var en kæmpe og velfortjent sejr, da Sofia Bjørnholdt trak senior guldet hjem for allround. For Sofia blev det også til guld på hest og guld for en gulvøvelse med den flotteste stil, med stor hjælp og opbakning fra publikum.  Alle Gefions piger og drenge kørte meget fine øvelser, for nogen af dem var det den første store konkurrence de har været med til. Pigerne var i konkurrence med to discipliner hver dag, mens drengene skulle afvikle alle seks discipliner om lørdagen. Det gik rigtig godt for Gefions drenge, og det blev til flere disciplinmedaljeplaceringer.  Adam Lorentzen sprang sig til en flot sølvmedalje på hest, Tristan Little og Illias Karimi sprang også  flotte karakter hjem og Gefions drenge som udgjorde et hold, med Adam, Tristan, Oliver, Theodor, Erik, Gustav, Illias vandt holdkonkurrencen.  Alle Gefions piger Clara, Cecilie, Milla, Isabella og Lili, samt de to yngste piger Hannah og Rebekka,  kørte også igennem med flot stil og fine øvelser.

Tak til alle de mange frivillige kræfter, dygtige gymnaster og trænere samt forældre og andre, der var med til at gøre Alpha Factor Trophy 2017 til en kæmpe fest. Vi siger også mange tak til Marianne Aarum og Alpha Factor Scandinavia, for at give os i Gefion muligheden for at afholde den største stævne vi – til dags dato – har afholdt.

Sidst og ikke mindst siger vi mange tak til Alpha Factor Trophy 2017 sponsorer: Wieder Apparel, Rema 1000, Netto, City Container, Au2parts, Gilleleje Havns Bageri & Delikatesser, Barito Solbriller, Chr. Hansen og Copenhagen Infrastructure Partners.

Vi deler snart flere billeder fra Alpha Factor Trophy 2017.

Del denne post