Coronavirus information

Coronavirus information

Gefion en forening der agerer i helt offentligt regi og i offentlige bygninger. Vi forholder os helt som anbefalet i myndighedernes anbefalinger. Det betyder at vi pt gennemfører træninger og møder (inkl. Generalforsamling) som planlagt. Alle arrangementer er indendørs, og med færre end 1000 deltagere.

Sker der optrapning enten lokalt eller fra myndigheders side vil vi naturligvis følge disse. Det betyder også at både træninger og konkurrencer kan aflyses med kort varsel. Vi beder alle holde sig opdateret med myndigheders og Gefions anbefalinger via facebook og hjemmesiden.

Konkret vil vi gerne henstille til at alle som hoster meget eller har ubehag, selvom det mulighvis er mindre end det som den enkelte normalt vil klassificeres som sygdom, afholder sig fra at komme i hallen af hensyn til medmennesker. Det vil være en personlig vurdering – i foreningen kan vi alene håndhæve myndighedernes retningslinjer.

Vi vil i det omfang det er praktisk muligt sørge for adgang til håndsprit i hallen, men endnu vigtigere er der mange toiletter udenfor hallen hvor der kan vaskes hænder som er den allerbedste måde at begrænse smitterisiko generelt. Vi opfordrer alle til at vaske deres hænder inden de går ind i hallen.

For anbefalinger henviser vi til DIFs hjemmeside:

https://www.dif.dk/da/forening/nyheder/nyheder/2020/3/coronavirus_foreningsfokus

Mht konkurrencer opdateres disse på  Gymdanmarks  hjemmeside:

https://gymdanmark.dk/2020/03/06/coronavirus-opfordringer-og-info-om-konkurrencer-og-arrangementer-i-gymdanmark/

Del denne post