Danmarksmesterskaberne 2017

Danmarksmesterskaberne 2017

Gefion succes ved DM.

Trods mange skader hos både damer og herre, leverede Gefion mange flotte resultat ved, det store fælles DM i Kastrup i weekenden.

Hos senioren var den regerende danmarksmester Marcus Frandsen ude af konkurrencen med 2 brækkede fingre, og hos kvinderne var Sofia Bjørnholdt og Clara Meincke ude, med henholdsvis skulder- og knæskade.

Derudover er Gefion desværre også ramt af en række skader hos flere af vores ungdomsgymnaster. Selvom skadessituationen ligner en dårlig trend, ser det dog ud som om, at vi er inde i en periode med mange på hinanden uafhængige uheldige omstændigheder.

Glædeligt var det så, at mange af de Gefion gymnaster som stillede op til DM, fik medaljer med hjem og en række gymnaster kan nu skrive Danmarksmester på cv’et

MIG (Mænd):

Lucas Bahamondes og Christoffer Hallund vandt guld i All-Around for henholdsvis U/16 og U/18. Og selvom konkurrencen var begrænset leverede de begge nogle fine øvelser.

Hos herrerne er det kun seniorer som afvikler disciplin finaler i de enkelte redskaber. Bemærkelsesværdigt var det, at Lucas her tog sin første seniormedalje – nemlig bronze i Reck. Lige så bemærkelsesværdigt var det, at Christoffer blev dansk seniormester i Ringe og vandt derudover bronze i Barre.

Tillige blev Gefion’s Jacob Buus en suveræn danmarksmester i Reck, med en flot øvelse og høj sværhedsgrad.

Herudover vandt Christian Riisberg sølv på Gulv – efter en meget overbevisende øvelse, hvor kun et uheld på første spring afholdt ham fra guld – samt bronze på Hest. Luca La Kjær Pia kørte en meget stabil konkurrence i alle redskaber og vandt sølv på Hest med 2 flotte spring, samt bronze i Ringe.

KIG (Kvinder):

Hos kvinderne kunne Gefion også pryde sig med en dansk mester. På fornem vis kunne Ida Holst springe guldet hjem på Hest.

Cecilie Fisker havde debut som juniorgymnast og leverede flotte øvelser i alle 4 redskaber. Hun placerede sig som nr. 10 ud af 24 gymnaster All Around.

Amalie Rosendahl leverede en flot konkurrence, som rakte til en samlet 4. plads All Around. I disciplin finalerne vandt Amalie i bedste stil sølvet på Gulv og bronzemedalje på Hest.

Freja Frandsen måtte kæmpe sig igennem alle 4 redskaber, småskadet i knæ og skulder og placerede sig på en samlet 4. plads. Freja havde kvalificeret sig til disciplin finaler i alle 4 redskaber, men efter at have sprunget sig til en flot sølvmedalje på Hest, måtte hun give op og Gefion kunne desværre skrive en gymnast mere på skadeslisten.

Emilie havde en flot debut med en 5. plads og kvalificerede sig til finalen på alle 4 redskaber. Her sikrede Emilie sig bronzemedaljen på bom.

Alt i alt et flot DM for Gefion – og tillykke til alle.

Se alle resultater her

Del denne post

Skriv et svar