Danmarksmesterskaber 2019

Danmarksmesterskaber 2019

I sidste weekend, den 2. og 3. marts, afviklede Gefion DM for seniorer i kvindelig og mandlig idrætsgymnastik. En weekend, hvor Danmarks stærkeste senioridrætsgymnaster troppede op for at konkurrere om DM titler. Det var super god stemning i vores hall i Grøndal MultiCenter og konkurrencen gik rigtig fint. Desværre kunne ingen af vores elitepiger stille op til DM, på grund af skader. To af vores elitedrenge døjer desværre også med skader, men 6 af vores elitedrenge repræsenterede Gefion og fik flotte placeringer. Stort tillykke til de dygtige gymnaster og deres trænere. Tak for en fantastisk weekend, fuld af gymnastik! Tak til gymnasterne, trænerne, dommere, tilskuere og de mange frivillige hjælpere.

Fotos: Marta Polonesa

Det er Gefions aktivitetsudvalg som står for afvikling af konkurrencer og andre begivenheder der afholdes af Gefion. Vi siger TUSIND TAK, til de mange frivillige, for den store opbakning. Det er guld værd for foreningen når I har mulighed for at give en hjælpende hånd. Der er mange store og små opgaver som skal gennemføres, før, under og efter sådan nogle store arrangementer og uden jer kunne vi ikke løfte opgaver som disse. I kan følge med aktivitetsudvalgets arbejde i deres Facebook gruppe, Gefions venner.

Gefions Facebook-side, Gefions Venner, kan I se stemningsbilleder fra DM-weekenden.

Her kan I se DM resultater: http://gymscore.dk/

Konkurrencesæsonen er godt i gang og allerede i denne weekend repræsenterer 6 drenge og 19 piger Gefion, i Greve til Regionalmesterskab Øst, for piger (trin 4-6) og drenge (trin 1-8).

I næste uge, tirsdag den 12. marts, afholder vi den årlige generalforsamling. Vi håber at se mange af vores medlemmer der.

Del denne post