DM i Mandlig Idrætsgymnastik 2021

DM i Mandlig Idrætsgymnastik 2021

Individuelt DM i Mandlig Idrætsgymnastik

19. – 20. juni 2021 – Gefion

Efter næsten 1½ års venten, kunne vi endelig byde velkommen til noget der ligner normale tilstande og afholde en af årets store konkurrencer med tilskuere og ikke mindre end 22 tilmeldte udøvere.

Individuelt DM i Mandlig Idrætsgymnastik blev i weekenden afholdt i Gefion på årets 2 varmeste dage, hvor udendørstemperaturen sneg sig op på over 30 grader og indendørstemperaturen nok nærmede sig de 40 grader.

Med hele corona-nedlukningen i mente og de ekstreme forhold for udøverne, er det derfor ekstra imponerende, at tilskuerne blev forkælet med gymnastik af høj kvalitet og nogle spændende dyster om titlerne som Danmarks bedste 2021.

Lørdag afvikles AllAround konkurrencen, som samtidigt gælder kvalifikation til disciplinfinalerne i de enkelte redskaber om søndagen.

AllAround konkurrencen blev fuldstændig domineret af Gefion, som satte sig på de 4 første pladser.

I en tæt duel mellem de 2 Gefion-gymnaster Aron Djurhuus Jacobsen og Christoffer Wikke Hallund, trak Aron sig ud som sejrherre og dermed Dansk Mester AllAround 2021.

Bemærkelsesværdigt ved AllAround konkurrencen var:

De to næste pladser blev også besat af Gefion-gymnaster. Førsteårs senior Oliver Kabel tog en flot bronzemedalje ved sin senior-debut og Pedro Molthke-Leth – som har kæmpet med en fingerskade de seneste uger – indtog en flot fjerdeplads, lige uden for medaljerne.

Bemærkelsesværdigt var også, at Danmarks bedste Kvindelige Idrætsgymnaster fra KG66 var sammen med Deres træner (og landstræner) repræsenteret på tilskuerpladserne ved lørdagens konkurrencer. Dette er bemærket og en stor tak for fremmøde og opbakning.

  

Søndagens disciplinfinaler var ligeledes domineret af Gefions gymnaster, som vandt 14 ud af 18 medaljer, og kun VIK’s Mads Freitag formåede at fravriste Gefion en guldmedalje i spring over Hest.

Alle resultater fra konkurrencen, kan ses på GymScore.dk, men her er en liste over Danmarksmestrene 2021

Disciplin Danmarksmester Gymnastikforening

AllAround: Aron Djurhuus Jacobsen Gefion København

Gulv: Christian Riisberg Gefion København

Bensving: Aron Djurhuus Jacobsen Gefion København

Ringe: Christoffer Wikke Hallund Gefion København

Hest: Mads Freitag VIK Århus

Barre: Aron Djurhuus Jacobsen Gefion København

Reck :Jacob Dahlslund Buus Gefion København

 

   

  

Del denne post