Elite drengene til EM og trin 7 pigerne til Regionale mesterskaber

Elite drengene til EM og trin 7 pigerne til Regionale mesterskaber

Konkurrence sæsonen  kører, både indenlands og udenlands. I weekenden var 3 af Gefions elite drenge i Polland, sammen med det danske landshold, til EM i idrætsgymnastik. I den prestigefyldte konkurrence kæmper over 250 gymnaster fra omkring 40 lande. Vi glæder os til at fortælle jer om deres EM-tur, når Jacob, Jeppe og Christian er tilbage i hallen.

Herhjemme sendte vi tre af vores piger, Hedvig, Isabell og Luca til Regionale mesterskaber (Øst) fro trin 7, lørdag d. 6. april. Luca er tilbage, efter at have været udfordret med skader i nogen tid. Hun stillede op på tre redskaber og gjorde det rigtig fint og virker til at vende stærkt tilbage. Isabell blev nummer 5 all around og fik guld på hest. Hedvig blev nummer 4 all around, fik bronze på bom og bestod trin 7. Tillykke til pigerne og deres trænere.

Tag godt imod vores små lodsælgere i hallen de næste par uger

Hedvig, Isabell og Luca, sammen med deres holdvenner fra talent og aspirantholdene, sælger Lillebrorlodder den næste måneds tid og ville være super glade for at folk støttede Børnehjælpsdagen (for anbragte børn i DK) og pigernes gymnastikaktiviteter (konkurrencerejser og træningslejre) ved at købe et lod, eller to, hvis I støder på dem i hallen.

 

Husk der ikke er træning for basis og aspirantholdene, samt springholdene fra 15. – 22. april, begge dage inklusiv. Der er dog lørdagsleg på næste lørdag, så kom glad og få brændt noget påskekrudt af i hallen mellem kl. 9 og 10. Det koster 30 kr. pr. barn og kan kun betales med MobilePay.

God påske!

Del denne post