Sofia Bjørnholdt skadet

Sofia Bjørnholdt skadet

Gefion afholder første runde i Hold-DM for KIG her i weenenden, men stiller desværre op uden vores bedste KIG-gymnast, Sofia Bjørnholdt.

Sofia Bjørnholdt, Gefions landsholdsgymnast deltog sidste år ved VM i Doha i Qatar – en drøm som hun har trænet målrettet for at opnå. Det var en meget stor oplevelse for Sofia, som kørte en super flot konkurrence – men samtidig forbundet med mange smerter i hendes ryg. Dette også grunden til, at hun ikke kørte All Around

Længe før VM kæmpede Sofia med stærke smerter i ryggen både dag og nat, nedsat kraft i benene, træthed mv. og diagnosen er nu endelig stillet. Sofia har fået konstateret Modic forandringer i hendes rygsøjle. En bakteriel infektion som har sneget sig ind i ryghvirvlerne efter en diskusprolaps/diskus-degeneration. Denne bakterie har forårsaget tusindvis af små mikrobrud i et par ryghvirvler og har haft flere følgevirkninger for Sofias helbred.

Behandlingen er 100 dages skrap antibiotikakur – medicin 3 gange i døgnet – restriktive hvilepauser, laserbehandlinger mv. og først herefter vil bruddene kunne hele. Vi krydser alle fingre for, at behandlingen har god effekt på Sofia, så hun kommer rask og smertefri ud på den anden side. Sofia stiller derfor ikke op ved weekendens konkurrence på hjemmebane – men ønsker masser af held & lykke til både KIG & MIG gymnaster ved dette års Hold DM 2019.

Del denne post