Svømmestart og holdstart på Bellahøj skole er desværre udsat

Svømmestart og holdstart på Bellahøj skole er desværre udsat

Vi har desværre fået den kedelig meddelelse, at det renoveringsarbejde, der pågår af Svømmehallen i Hillerødgade ikke går som forventet, og at svømmehallen derfor alligevel ikke bliver klar til sæsonstart. Meldingen er nu, at svømmehallen forventes klar omkring årsskiftet.

Det betyder så desværre også, at det ikke vil være muligt at skyde Gefions svømmesæson i gang i september, som vi ellers havde glædet os til og regnet med.

Vi må derfor lukke ned for tilmelding til svømning og refundere det, der måtte være indbetalt. Når vi får en klarmelding fra svømmehallen, vil vi kontakte jer igen, så I får mulighed for at tilmelde jer.

Vi beklager meget – for vi havde også glædet os rigtig meget til at komme i vandet igen.

 

Gymnastikstart udsat på Bellahøj Skole.

Vi har desværre også fået den kedelige meddelelse, at der er et større ombygningsarbejde i gang på Bellahøj Skole. Til trods for, at vi har krydstjekket adskillige gange hos Kultur og Fritidsforvaltningen, har de først nu meldt ud, at dette arbejde også berører gymnastiksalene på skolen, og at arbejdet ikke er færdigt endnu.

Derfor vil det ikke være muligt at starte Gefions gymnastiksæson i september som ellers planlagt – men først efter efterårsferien.

Når vi får en klarmelding med en dato for start, vil vi kontakte jer igen. Der vil selvfølgelig ske en regulering af kontingentet svarende til de manglende træningsgange.

Vi beklager meget – for vi havde glædet os rigtig meget til at komme i gang med sæsonen.

Bestyrelsen for Gefion

Del denne post