Danmarksmesterskabet idrætsgymnastik 2023

24-05-2023

Danmarksmesterskabet i idrætsgymnastik  🏆

Weekenden den 13/14 maj blev en sand fornøjelse set fra Gymnastikforeningen Gefions side. Vi havde ikke mindre end 8 herre senior gymnaster og 3 junior piger i konkurrencen om det individuelle danske mesterskab.

Aron Jacobsen kan for 3. år i træk kalde sig dansk mester i AA konkurrencen, stærkt efterfulgt af Oliver som nr 2 og Pedro på en 4. plads. Gefion havde gymnaster med i alle diciplin finalerne og her blev det også til mange medaljer. De danske mestre i de enkelte dicipliner blev følgende:

Gulv: Aron (Gefion)

Bensving: Aron (Gefion)

Ringe: Aron (Gefion)

Hest: Valdemar (Gefion)

Barre: Frederik (Gym Aalborg)

Reck: Jacob (Gefion)

På junior siden havde vi 3 piger i konkurrence og de klarede sig alle 3 rigtig fint. Isabell kvalificerede sig til diciplinfinalen på gulv, hvor hun kørte en super flot og stort set fejlfri øvelse, som gav hende en velfortjent sølvmedalje.