UDTAGET HOLD

KIG Aspirantpiger 8-11 år (K220)

Antal tilmeldte:
12/14
Alder:
8-13
Køn:
Piger
Pris:
4.450,00 DKK
Grøndals Multicenter - Hal F/G Mandag 16:00-19:00Onsdag 16:00-19:00Torsdag 16:00-19:00Lørdag 10:00-13:00 Instruktør: Camila Vento Freja Nielsen Rebekka Mærsk Hvid
Beskrivelse

UDTAGET HOLD - kun tilmelding efter aftale med træner / admin (info@gymgefion.dk)

Målgruppe: KIG Aspirantpiger level 5-6 i idrætsgymnastik. Holdet er for børn i alderen 8-12 år, som har erfaring fra lignende sportsgrene, eller et naturligt talent for idrætsgymnastik. 

Det er et krav, at udøverne er undervisningsparate og har fysik til at følge træning på et lidt højere niveau. I sæsonens løb vil udøverne gennemgå en kropslig udvikling af styrke, smidighed, motorik og kondition. Der trænes på de fundamentale elementer i alle discipliner indenfor idrætsgymnastik. 

Træning: Op til 12 timer om ugen fordelt over 4 dage. Stigende i forhold til alder. Holdet følger skolernes ferie - se lukkedage i din træningskalender. 

Konkurrencer: Gymnasterne skal være aktive i levelsystemet på trin 5 og 6 og Gym Danmark konkurrencer. Der er fire konkurrencer pr. år på regionalt og nationalt niveau både som hold og individuelt.  

Aktiviteter: Ud over konkurrencer er der på holdet styrke-smidighedstest flere gange om året og en årlig træningscamp.  

Forældre engagement: Der er forældremøder på holdet og en individuel samtale om gymnastens udvikling og trivsel. Herudover skal forældrene deltage aktivt i afholdelse af aktiviteter og konkurrencer i klubben. 

Kommunikation: Holdet har en facebook gruppe, hvor der er indbyrdes kommunikation. Herudover udsender gymnastikklubben mails om konkurrencer, aktiviteter mv. Og der er general information på gymnastikforeningens hjemmeside.  

 

Pris: 4.450,00 DKK Rater: Halvårlig (2 rater) Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Rebekka Mærsk Hvid

Instruktør

Camila Vento

Instruktør

Freja Nielsen

Instruktør